Bouchon Bakery Marshmallow Eggs
Bouchon Bakery Marshmallow Eggs może być tylko przystawką, której szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 191 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Serious Eats ma 121 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, kwas cytrynowy, łyżki cukru granulowanego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka TKO piekarni Bouchon, Bouchon Bakery ' s Nutter Butters, oraz Bouchon Bakery Nutter Butters.
Instrukcje
Umieścić cukier w małej misce. Wymieszaj kwas cytrynowy, proszek malinowy lub skórkę z cytryny i tylko ilość barwnika spożywczego, która mieści się na czubku małego noża do parkowania (mniej niż szczypta), a następnie użyj rąk do pracy mieszaniny razem. Jeśli chcesz, dodaj trochę dodatkowego proszku i / lub barwnika spożywczego.
Rozłóż cukier na blasze do pieczenia i pozostaw do wyschnięcia na noc w temperaturze pokojowej.
Do Pianek: będziesz potrzebował Thermapen lub innego termometru cukierkowego.
Umieść żelatynę w misce z lodowatą wodą, aby zmiękczyć.
Wyjmij żelatynę z wody i wyciśnij nadmiar wody.
Umieść żelatynę w małej metalowej misce ustawionej nad małym garnkiem gotującej się wody i roztop ją (nie pozwól jej gotować na wolnym ogniu), a następnie zmniejsz ogień i utrzymaj go w cieple.
W międzyczasie umieścić białka w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii i dodać nasiona do białek.
Połączyć cukier granulowany, wodę i syrop kukurydziany w dużym rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru, a następnie gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut, aż syrop osiągnie 121°/121.1°C, zgodnie z termometrem cukierków.
Pozwalając syropowi nadal gotować, włącz mikser do średniej prędkości. Celem jest, aby białka osiągnęły średnie szczyty, gdy syrop osiągnie 281° do 140°/138° do 140°C. Jeśli białka osiągną sztywne szczyty, zanim syrop osiągnie odpowiednią temperaturę, zmniejsz prędkość mieszania do najniższego ustawienia.
Gdy syrop osiągnie temperaturę 281-284° F/138-140°C, wyjmij go z ognia. Mikser obracać na średnią prędkość i powoli dodawać syrop do białek, wlewając go między bok miski i trzepaczką.
Wlać żelatynę, zwiększyć prędkość do średnio-wysokiej i mieszać przez około 5 minut, aż mieszanina zostanie zagęszczona, błyszcząca i ciepła, ale nie gorąca. Odłożyć na bok, aby być rurociągiem do plastikowych form jaj.
Przygotowanie jaj: będziesz potrzebował dwunastu dwuczęściowych plastikowych jaj, czystego kartonu z jajkami i torebki z ciastem z gładką końcówką ½ cala.
Jeśli plastikowe jajka są nowe, otwórz je, umyj i dokładnie osusz. Spryskaj wnętrze obu połówek każdego jajka nieprzywierającym sprayem i umieść je w kartonie z jajkami. Napełnić worek ciasta ciepłą mieszaniną prawoślazu.
Trzymając końcówkę blisko dna połowy jajka, powoli podciągaj, gdy wypełniasz połowę całkowicie; staraj się nie zostawiać żadnych kieszeni powietrznych. Wypełnij drugą połowę i dopasuj górę i dół razem-będzie pewien opór, ale muszą być bezpieczne, aby utworzyć idealnie ukształtowane jajko.
Nadmiar pianki, która wycieka z jajka, wytrzyj wilgotnym ręcznikiem papierowym. Powtórz z pozostałymi jajami. Umieść wypełnione jajka w kartonie z jajkami i pozostaw na noc w temperaturze pokojowej.
Umieścić cukier dekoracyjny w małej misce.
Wyjmij jajka z foremek. Wrzucić jajka do cukru, a następnie umieścić je w kartonie z jajkami.
Jeśli zostaną podane w ciągu kilku godzin, odstawić jajka do temperatury pokojowej. W celu dłuższego przechowywania umieść karton z jajkami w dużym przykrytym pojemniku na okres do 2 tygodni.