Bouchees Aux Fruits De Mer to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 675 kalorii, 33g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na $5.45 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę, ogony raków, udekoruj: pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to suche owoce ladoo lub suche owoce laddu, jak zrobić suche owoce ladoo, Bouchées Z Dzika, oraz koktajl mleczny z suchych owoców, jak zrobić koktajl mleczny z suchych owoców.
Instrukcje
1
Upiec skorupy ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść świeże gałązki pietruszki, świeże gałązki tymianku i liść laurowy na 6-calowym kwadracie gazy; zawiąż sznurkiem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszka
świeży Tymianek
Liście Laurowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
3
Stopić 2 masło łyżki stołowe w dużej patelni na średnim ogniu; dodaj krewetki, przegrzebki, i raki, i saute 4 minut lub do czasu zakończenia. Wymieszać w 1/2 szklanki wina i 2 łyżki mąki, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Raki
Przegrzebki
Masło
Krewetki
Mąka Uniwersalna
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wyjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Rozpuścić 1 łyżkę masła w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać szalotki i grzyby, i podsmażyć do miękkości. Wymieszać w pozostałej 1 szklance wina i torebce ziołowej. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj sok z małży i gotuj, aż płyn zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (około 15 do 20 minut). Wyrzucić worek ziołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Małży
Grzyby
Szalotka
Masło
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
6
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu, i dodać 1/3 szklanki mąki, mieszając, aż będzie gładka. Gotować, ciągle mieszając, 1 minuta. Stopniowo mieszać do mieszaniny grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Wymieszać żółtko z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
żółtko Jaja
8
Dodać do mieszaniny grzybów; gotować na małym ogniu, stale mieszając, 5 do 6 minut. Wymieszać z solą i pieprzem. Łyżka równomiernie do skorupy ciasta, a wierzch z sosem z owoców morza.