Bouchées Z Dzika
Bouchées z dzika to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Na $9.07 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 50g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz golonki z dzika, gałązkę rozmarynu, rzep i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik, Dzik Pappardelle, oraz Pieczona noga Dzika.
Instrukcje
Wyjmij trzonki z braiseliquid. Odrzuć kości i tłuszcz, i rezerwy około 12 uncji mięsa, zachowując resztę dla innego przepisu. Szczep braiseliquid i reserve.In rondel, podsmaż pancettę na dużym ogniu.
Dodać grzyby i gotować do miękkości.
Dodać płyn do duszenia i zmniejszyć, aż pokryje tył łyżki. Wymieszać z gęstą śmietaną i zielonym groszkiem. Mięso rozdrobnić między palcami, dodać do rondla i rezerwy.
Ciasto francuskie rozwałkować na prostokąt o grubości około 3.
Wytnij 8 krążków za pomocą noża 3 1/2.
Przenieść do blachy wyłożonej pergaminem i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Wytnij środki 4 dysków za pomocą frezu 2 3/4. Powinieneś teraz mieć 4 małe dyski, 4 duże dyski i 4 pierścienie.
Wymieszaj żółtko z mlekiem i umyj krążki i pierścienie tym płynem do płukania jaj.
Umieść pierścienie na dużych dyskach, lekko naciskając, aby przylegać. Nakłuć centra tych bouków i piec razem z małymi dyskami (pokrywkami) w piekarniku 350 F przez 20 minut.
Przenieś do regału chłodzącego i usuń nadmiar ciasta wewnątrz bouków.Podgrzać mieszaninę mięsa i wymieszać z masłem. Napełnij bukiety i podawaj natychmiast.