Boston sałata awokado Sałatka i limonka Dressing
Sałata Bostońska Sałatka z awokado i sos Limonkowy to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę bostońską, sól, musztardę pełnoziarnistą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Boston Sałata Z Maślanką Ranch Dressing, Sałatka z sałaty Bostońskiej z kremowym sosem pomarańczowo-Szalotkowym, oraz Sałata Bostońska i rzodkiewka z sosem kaparowym Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciągnij liście sałaty z głowy, delikatnie spłucz pod zimną wodą i połóż na czystych ręcznikach do wyschnięcia. Użyj łyżki, aby usunąć miąższ w 1 kawałku z każdej połowy awokado. Cienko pokroić miąższ awokado w cienkie kliny.
Ubij razem wszystkie składniki dressingu.
Ułóż liście sałaty na talerzu i top z klinów awokado, scallion,i kolendry. Zakończ zdrową mżawką opatrunku.