Boston Cream Pie II

Boston Cream Pie II
Boston Cream Pie II może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, skrócenie, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9 calowy Okrągły patelnia ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić mąkę, 1 szklanka cukru, proszek do pieczenia, sól, 3/4 szklanki mleka, skracanie, 1 jajko i 1 łyżeczka wanilii przy niskiej prędkości, skrobanie miski stale przez 30 sekund. Beat na dużej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 35 minut lub aż drewniany kilof włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
6
Aby krem nadzienie: w rondlu 2 quart, wymieszać 1/3 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i soli. Stopniowo mieszaj mleko i gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać co najmniej 1/2 mieszaniny powoli do żółtek. Do rondla wrzucić mieszaninę żółtka, gotować i mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia i wymieszać w 2 łyżeczki wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
8
Ostudzić do temperatury pokojowej.
1
Rozgrzać czekoladę i masło lub margarynę na małym ogniu, aż się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem cukierniczym i wanilią. Mieszać w wodzie, jedna łyżeczka na raz, aż glazura jest pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
GlazuraGlazura
WodaWoda
3
Aby złożyć ciasto: podziel schłodzone ciasto na pół, aby zrobić 2 cienkie warstwy. Wypełnij warstwy nadzieniem. Następnie rozłóż polewę czekoladową na wierzchu. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn