Boston Cream Pie II
Boston Cream Pie II może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, skrócenie, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9 calowy Okrągły patelnia ciasto.
Ubić mąkę, 1 szklanka cukru, proszek do pieczenia, sól, 3/4 szklanki mleka, skracanie, 1 jajko i 1 łyżeczka wanilii przy niskiej prędkości, skrobanie miski stale przez 30 sekund. Beat na dużej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu przez 3 minuty.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 35 minut lub aż drewniany kilof włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Aby krem nadzienie: w rondlu 2 quart, wymieszać 1/3 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i soli. Stopniowo mieszaj mleko i gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać co najmniej 1/2 mieszaniny powoli do żółtek. Do rondla wrzucić mieszaninę żółtka, gotować i mieszać przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia i wymieszać w 2 łyżeczki wanilii.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Rozgrzać czekoladę i masło lub margarynę na małym ogniu, aż się stopią.
Zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem cukierniczym i wanilią. Mieszać w wodzie, jedna łyżeczka na raz, aż glazura jest pożądanej konsystencji.
Aby złożyć ciasto: podziel schłodzone ciasto na pół, aby zrobić 2 cienkie warstwy. Wypełnij warstwy nadzieniem. Następnie rozłóż polewę czekoladową na wierzchu. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki ciasta.