Boston Cream Pie Cupcakes

Boston Cream Pie Cupcakes
Boston Cream Pie Cupcakes może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 456 kalorii, 5G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mieszanki mąki, pasta z fasoli waniliowej, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Boston Cream Cupcakes, Boston Cream Pie Cupcakes, oraz Boston Cream Cupcakes.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia dwie 12-cup muffin patelnie z wkładkami cupcake i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozbij jajka do małego pojemnika i odstaw na bok. Odstawić cukier na bok. Następnie, w małej misce, wymieszać mąkę bezglutenową, gałkę muszkatołową i sól wraz z widelcem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka BezglutenowaMąka Bezglutenowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W misce miksera stojącego na średniej prędkości ubijaj masło za pomocą wiosła, aż masło będzie jasne i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać cukier do masła i kontynuować ubijanie, aż cukier zostanie równomiernie włączony do masła. Zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski. Następnie uruchom mikser na małej prędkości i dodaj 1 jajko na raz, czekając, aż zostanie w pełni włączone do mieszanki masła przed dodaniem następnego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Gdy wszystkie jajka zostały dodane, zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że całe masło jest włączone z jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać suche składniki w trzech dodatkach, na przemian z mlekiem i olejem, dodano w dwóch dodatkach, w pełni włączając każdy dodatek do ciasta przed przejściem do następnego kroku. W razie potrzeby należy zatrzymać mikser po każdym dodaniu i zeskrobać boki miski, a następnie wznowić mieszanie na niskim poziomie. Gdy wszystkie suche składniki i mleko zostaną połączone z mieszaniną masła, równomiernie wypełnić zagłębienia patelni babeczek dwie trzecie drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Piecz babeczki, aż wierzch każdej babeczki będzie lekko sprężysty w dotyku, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 14 do 16 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjąć z piekarnika i natychmiast obrócić babeczki z patelni na stojak chłodzący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Niech babeczki ostygną całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
10
Składając to wszystko razem: za pomocą corer jabłko lub nóż, rdzeń Centra z chłodzonych babeczek i usunąć. Napełnij babeczki kremem z ciasta waniliowego. Na wierzch każdej schłodzonej babeczki wymieszaj krem z włoskiej bezy z ciemnej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
11
Przynieś płytkie naczynie lub pojemnik na gotowy krem do ciast w pobliżu płyty kuchennej, a także folię w pobliżu. Odmierz masło i pastę z fasoli waniliowej do małego pojemnika i przynieś w pobliżu płyty kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
12
Wlać mleko i 1/4 szklanki cukru do ciężkiego rondla i oparzyć na średnim ogniu, aż mleko zacznie parować. Nie gotuj mleka!
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
13
W międzyczasie ubijamy razem skrobię kukurydzianą i pozostałą 1/4 szklanki cukru, aby połączyć i zapobiec grudkom w skrobi kukurydzianej, a następnie dodajemy całe jajko i żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
14
Miksturę żółtka ubić, aż będzie gładka i całkowicie połączona, a następnie przenieść do obszaru pieca i ustawić miskę z żółtkami na wilgotnym ręczniku do naczyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Gdy mleko gotuje się na parze, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
16
Stale ubijając mieszaninę żółtka jaja, powoli wlewaj mleko w stałym strumieniu do mieszaniny żółtka jaja. Gdy całe mleko zostanie połączone z mieszaniną żółtka jaja, wlej je z powrotem do rondla i wróć do średnio wysokiego ciepła, stale ubijając. Kontynuuj ubijanie i doprowadzaj do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
17
Niech mieszanina żółtka gotować przez 1 minutę(i kontynuować ubijanie stale tak grudki nie tworzą!), a następnie usunąć z ciepła. Wymieszaj masło i pastę z fasoli waniliowej, a następnie wlej całą zawartość garnka do płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
18
Natychmiast przykryć powierzchnię kremu z ciasta folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 1 godziny. Po ostygnięciu wyjąć z lodówki i ubijać, aż będzie całkowicie gładka i pozbawiona grudek. Napełnij worek z ciasta śmietaną i odstaw na bok, aż będziesz go potrzebować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
19
Zmierz cukier i 1/4 szklanki wody do ciężkiego rondla i podgrzać na dużym ogniu, aż mieszanina cukru osiągnie 250 stopni F, 15 do 20 minut (użyj termometru cukierkowego do pomiaru temperatury).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
20
Podczas gotowania cukru, ubij białka na średniej prędkości w misce do mieszania mieszaniny stojaka do miękkiego etapu szczytu (białka będą wyglądać Spieniony i biały). Uważaj, aby nie ubijać białek (jeśli białka zaczynają wyglądać na zbite, to zostały ubite. Jeśli tak się stanie, wyrzuć je i zacznij od nowa! Jeśli białka biją szybciej niż cukier gotuje, zmniejsz prędkość miksera. Zawsze możesz zwiększyć prędkość, jeśli zajdzie taka potrzeba!)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
21
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i kontynuować ubijanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
22
Podczas gdy białka ubijają na średniej prędkości, delikatnie wlej syrop cukrowy do miseczki. Obróć prędkość do wysokiej i ubijaj, aż miska do mieszania nie będzie już ciepła w dotyku, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
23
W międzyczasie rozpuść gorzką czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki w odstępach 30 sekund, mieszając między poszczególnymi przerwami, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
24
Obróć prędkość miksera z powrotem na średnią i dodaj masło w małych kawałkach, aż zostanie całkowicie włączone. Zatrzymać mikser, zeskrobać po bokach miski i dodać pastę z fasoli waniliowej i sól morską. Włącz mikser z powrotem na średniej-niskiej prędkości, aż pasta waniliowa całkowicie wymieszać przez krem maślany. Niewielką ilość (ok. 1/2 szklanki) maślanego kremu przełożyć do roztopionej gorzkiej czekolady i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
25
Dodać mieszaninę czekolady z powrotem do maślanego i Bat dokładnie, zatrzymanie miksera zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że wszystkie czekolada jest połączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
26
Zamontuj 18-calową plastikową torbę z końcówką 847 star i przekręć torbę tuż za końcówką, aby zapobiec wyciekowi kremu z masła. Podczas chwytania worka rurowego tuż nad końcówką Gwiazdy ręką, złóż górną część worka rurowego na dłoni i łyżkę kremu z masłem do worka rurowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekije masło, w temperaturze pokojowejkije masło, w temperaturze pokojowej28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgełyżki masła w temperaturze pokojowejłyżki masła w temperaturze pokojowej340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemasło w patyczkachmasło w patyczkach791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy0Batoniki toffi Heathbiałka jaj (około 9)białka jaj (około 9)170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedobrej jakości gorzka czekolada, posiekanadobrej jakości gorzka czekolada, posiekana113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebiałka (z około 4 dużych jaj)białka (z około 4 dużych jaj)43opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeżółtka jajżółtka jaj4Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)6311 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemieszanka mąki bezglutenowejmieszanka mąki bezglutenowej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje1Batoniki toffi Heathgałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych0Batoniki toffi Heath(szczypta) drobna sól morska(szczypta) drobna sól morska1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopasta z fasoli waniliowejpasta z fasoli waniliowej22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupasta z fasoli waniliowejpasta z fasoli waniliowej1całe jajkocałe jajko1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn