Boston Cream Pie Cupcakes może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 456 kalorii, 5G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mieszanki mąki, pasta z fasoli waniliowej, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Boston Cream Cupcakes, Boston Cream Pie Cupcakes, oraz Boston Cream Cupcakes.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia dwie 12-cup muffin patelnie z wkładkami cupcake i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Rozbij jajka do małego pojemnika i odstaw na bok. Odstawić cukier na bok. Następnie, w małej misce, wymieszać mąkę bezglutenową, gałkę muszkatołową i sól wraz z widelcem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Bezglutenowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W misce miksera stojącego na średniej prędkości ubijaj masło za pomocą wiosła, aż masło będzie jasne i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać cukier do masła i kontynuować ubijanie, aż cukier zostanie równomiernie włączony do masła. Zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski. Następnie uruchom mikser na małej prędkości i dodaj 1 jajko na raz, czekając, aż zostanie w pełni włączone do mieszanki masła przed dodaniem następnego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Gdy wszystkie jajka zostały dodane, zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że całe masło jest włączone z jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodać suche składniki w trzech dodatkach, na przemian z mlekiem i olejem, dodano w dwóch dodatkach, w pełni włączając każdy dodatek do ciasta przed przejściem do następnego kroku. W razie potrzeby należy zatrzymać mikser po każdym dodaniu i zeskrobać boki miski, a następnie wznowić mieszanie na niskim poziomie. Gdy wszystkie suche składniki i mleko zostaną połączone z mieszaniną masła, równomiernie wypełnić zagłębienia patelni babeczek dwie trzecie drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Piecz babeczki, aż wierzch każdej babeczki będzie lekko sprężysty w dotyku, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 14 do 16 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Wyjąć z piekarnika i natychmiast obrócić babeczki z patelni na stojak chłodzący.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Niech babeczki ostygną całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
10
Składając to wszystko razem: za pomocą corer jabłko lub nóż, rdzeń Centra z chłodzonych babeczek i usunąć. Napełnij babeczki kremem z ciasta waniliowego. Na wierzch każdej schłodzonej babeczki wymieszaj krem z włoskiej bezy z ciemnej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
Krem Do Ciast
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Przynieś płytkie naczynie lub pojemnik na gotowy krem do ciast w pobliżu płyty kuchennej, a także folię w pobliżu. Odmierz masło i pastę z fasoli waniliowej do małego pojemnika i przynieś w pobliżu płyty kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Waniliowa
Krem Do Ciast
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
12
Wlać mleko i 1/4 szklanki cukru do ciężkiego rondla i oparzyć na średnim ogniu, aż mleko zacznie parować. Nie gotuj mleka!
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
13
W międzyczasie ubijamy razem skrobię kukurydzianą i pozostałą 1/4 szklanki cukru, aby połączyć i zapobiec grudkom w skrobi kukurydzianej, a następnie dodajemy całe jajko i żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
14
Miksturę żółtka ubić, aż będzie gładka i całkowicie połączona, a następnie przenieść do obszaru pieca i ustawić miskę z żółtkami na wilgotnym ręczniku do naczyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
15
Gdy mleko gotuje się na parze, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
16
Stale ubijając mieszaninę żółtka jaja, powoli wlewaj mleko w stałym strumieniu do mieszaniny żółtka jaja. Gdy całe mleko zostanie połączone z mieszaniną żółtka jaja, wlej je z powrotem do rondla i wróć do średnio wysokiego ciepła, stale ubijając. Kontynuuj ubijanie i doprowadzaj do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
17
Niech mieszanina żółtka gotować przez 1 minutę(i kontynuować ubijanie stale tak grudki nie tworzą!), a następnie usunąć z ciepła. Wymieszaj masło i pastę z fasoli waniliowej, a następnie wlej całą zawartość garnka do płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Waniliowa
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
18
Natychmiast przykryć powierzchnię kremu z ciasta folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 1 godziny. Po ostygnięciu wyjąć z lodówki i ubijać, aż będzie całkowicie gładka i pozbawiona grudek. Napełnij worek z ciasta śmietaną i odstaw na bok, aż będziesz go potrzebować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
19
Zmierz cukier i 1/4 szklanki wody do ciężkiego rondla i podgrzać na dużym ogniu, aż mieszanina cukru osiągnie 250 stopni F, 15 do 20 minut (użyj termometru cukierkowego do pomiaru temperatury).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
20
Podczas gotowania cukru, ubij białka na średniej prędkości w misce do mieszania mieszaniny stojaka do miękkiego etapu szczytu (białka będą wyglądać Spieniony i biały). Uważaj, aby nie ubijać białek (jeśli białka zaczynają wyglądać na zbite, to zostały ubite. Jeśli tak się stanie, wyrzuć je i zacznij od nowa! Jeśli białka biją szybciej niż cukier gotuje, zmniejsz prędkość miksera. Zawsze możesz zwiększyć prędkość, jeśli zajdzie taka potrzeba!)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
21
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i kontynuować ubijanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem Orzechowym
22
Podczas gdy białka ubijają na średniej prędkości, delikatnie wlej syrop cukrowy do miseczki. Obróć prędkość do wysokiej i ubijaj, aż miska do mieszania nie będzie już ciepła w dotyku, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir Gr
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
23
W międzyczasie rozpuść gorzką czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki w odstępach 30 sekund, mieszając między poszczególnymi przerwami, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
24
Obróć prędkość miksera z powrotem na średnią i dodaj masło w małych kawałkach, aż zostanie całkowicie włączone. Zatrzymać mikser, zeskrobać po bokach miski i dodać pastę z fasoli waniliowej i sól morską. Włącz mikser z powrotem na średniej-niskiej prędkości, aż pasta waniliowa całkowicie wymieszać przez krem maślany. Niewielką ilość (ok. 1/2 szklanki) maślanego kremu przełożyć do roztopionej gorzkiej czekolady i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Waniliowa
Gorzka Czekolada
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
25
Dodać mieszaninę czekolady z powrotem do maślanego i Bat dokładnie, zatrzymanie miksera zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że wszystkie czekolada jest połączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
26
Zamontuj 18-calową plastikową torbę z końcówką 847 star i przekręć torbę tuż za końcówką, aby zapobiec wyciekowi kremu z masła. Podczas chwytania worka rurowego tuż nad końcówką Gwiazdy ręką, złóż górną część worka rurowego na dłoni i łyżkę kremu z masłem do worka rurowego.