Boston Cream Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 86 centów za porcję. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, ekstrakt waniliowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 9-calowy Okrągły patelni ciasto. Złóż arkusz pergaminu na kwadrat, a następnie złóż go na pół w trójkąt. Złóż trójkąt na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść końcówkę trójkąta w środku patelni; przyciąć pergamin, po krzywej patelni. Rozłóż koło pergaminowe i ułóż patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zrób ciasto: mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do dużej miski. Ubić jajka i cukier w mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczki na dużej prędkości, aż bledną i potrojoną objętością, około 15 minut. Delikatnie złożyć mieszankę mąki w dwóch dodatkach za pomocą gumowej szpatułki, skrobając misę.
Wlać mieszaninę mleka jajecznego do rondla i gotować na małym ogniu, stale ubijając, aż gęsta i budyniu, jak, 10 do 15 minut. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do miski, używając gumowej szpatułki, aby przepchnąć budyń.
Lekko ostudzić, od czasu do czasu mieszając. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię budyniu i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
7
Nakleić wykałaczki wokół boku ciasta jako prowadnicę do cięcia dwóch równych warstw, a następnie pokroić ciasto na pół poziomo długim ząbkowanym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
Ułożyć dolną połowę ciasta pokrojonego bokiem do góry na talerzu. Top z budyniem, rozłożenie go do około 1/4 cala od krawędzi. Ostrożnie umieścić drugą połowę ciasta na górze, przyciąć stronę w dół, delikatnie naciskając.
1
Rozgrzać czekoladę, śmietanę, wanilię i sól w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż stopi się i będzie gładka, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne Nie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Ostudzić około 5 minut, a następnie zalać ciasto i wygładzić szpatułką przesuniętą. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut lub do 4 godzin przed podaniem.