Boston Cream Pie

Boston Cream Pie
Boston Cream Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 86 centów za porcję. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, ekstrakt waniliowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 9-calowy Okrągły patelni ciasto. Złóż arkusz pergaminu na kwadrat, a następnie złóż go na pół w trójkąt. Złóż trójkąt na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieść końcówkę trójkąta w środku patelni; przyciąć pergamin, po krzywej patelni. Rozłóż koło pergaminowe i ułóż patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Zrób ciasto: mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do dużej miski. Ubić jajka i cukier w mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczki na dużej prędkości, aż bledną i potrojoną objętością, około 15 minut. Delikatnie złożyć mieszankę mąki w dwóch dodatkach za pomocą gumowej szpatułki, skrobając misę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać mleko, olej roślinny i wanilię i ubić mikserem do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Przenieść patelnię do stojaka i ostudzić 10 minut, a następnie odwrócić ciasto na stojaku. Odwróć ponownie i całkowicie ostygnij.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1
Podgrzać mleko i wanilię w średnim rondlu na średnim ogniu (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Całe jajka, żółtka i cukier ubić w dużej misce, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodaj skrobię kukurydzianą i sól i energicznie ubijaj, aż nie pozostaną żadne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Ubić około 1/4 szklanki gorącego mleka do mieszaniny jaj, a następnie stopniowo ubić pozostałą gorącą mieszaninę mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Wlać mieszaninę mleka jajecznego do rondla i gotować na małym ogniu, stale ubijając, aż gęsta i budyniu, jak, 10 do 15 minut. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do miski, używając gumowej szpatułki, aby przepchnąć budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Lekko ostudzić, od czasu do czasu mieszając. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię budyniu i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Nakleić wykałaczki wokół boku ciasta jako prowadnicę do cięcia dwóch równych warstw, a następnie pokroić ciasto na pół poziomo długim ząbkowanym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
Ułożyć dolną połowę ciasta pokrojonego bokiem do góry na talerzu. Top z budyniem, rozłożenie go do około 1/4 cala od krawędzi. Ostrożnie umieścić drugą połowę ciasta na górze, przyciąć stronę w dół, delikatnie naciskając.
1
Rozgrzać czekoladę, śmietanę, wanilię i sól w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż stopi się i będzie gładka, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Ostudzić około 5 minut, a następnie zalać ciasto i wygładzić szpatułką przesuniętą. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut lub do 4 godzin przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
3
Zdjęcia Kana Okada
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn