Boston Cream Pie
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Boston Cream Pie może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 61 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mleka, masła, syropu kukurydzianego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 2 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast sprayem do gotowania (bez mąki).
W średniej misce wymieszać mąkę migdałową, mieszankę mąki, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli; odstawić. W dużej misce, beat 1 1/2 szklanki cukru, woda, stopione masło, jajka i 2 łyżeczki wanilii z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minutę. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, ubijając na średniej prędkości 2 minuty. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Piec 27 do 30 minut lub aż złoty i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty. Schłodzić na stojaku chłodzącym 15 minut; wyjąć z patelni do stojaków chłodzących. Całkowicie fajne.
Tymczasem w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu wymieszaj mleko, 1/4 szklanki cukru, żółtka, skrobię kukurydzianą i 1/4 łyżeczki soli.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; gotować 1 minutę, aż zgęstnieje i mieszanina pokrywa tył łyżki.
Wyjąć z ognia; wymieszać 1 łyżkę masła i 1 łyżeczkę wanilii, aż będzie gładka. Przykryj powierzchnię kremu folią. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 2 godziny.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe składniki glazury odkryte na Wysokiej 1 minutę; mieszać, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka.
Aby zmontować, Odwróć jedną warstwę ciasta na talerz do serwowania. Wymieszać zimny krem; rozprowadzić na wierzchu ciasta tylko do krawędzi. Wierzch drugą warstwą ciasta. Powoli wlać glazury na ciasto, rozłożenie na pokrycie i pozwalając mu kapać w dół stronie. Ciasto pokroić delikatnie ząbkowanym nożem.