Boston Cream Cheesecake
Jeśli 1,02 zł za porcję spada twój budżet, bostoński Sernik śmietankowy może być doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 97 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka Wody, ekstrakt z wanilii, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boston Cream Pie Cheesecake, Boston Cream Cheesecake, oraz Boston Cream Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto mix zgodnie ze wskazówkami opakowania i piec w nasmarowanej 9 calowy Okrągły springform patelni. Uwaga: Ustaw patelnię na blasze do pieczenia, aby złapać wszelkie kapiele. Odstawić i ostudzić completely.In duża miska do mieszania, ubić serek śmietankowy, wanilia i cukier, aż dobrze wymieszane. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj kwaśną śmietanę, a następnie wymieszaj jajka (nadal używając niskiej prędkości i uważając, aby nie przegotować).
Wlać tę mieszaninę na ciasto.
Niech ciasto ostygnie całkowicie, a następnie poluzować z obręczy i usunąć wykonane obręczy. Uwaga: po 35 minutach ciasto nadal powinno być trochę jiggly w środku. Będzie jędrny, gdy chłodzi i dreszcze.Gdy ciasto jest całkowicie chłodne, przygotuj lukier. Odmierz wszystkie składniki i przygotuj je do użycia, a 2 łyżki wody w bezpiecznym dla mikrofal kubku miarowym. Upewnij się, że przesiej cukier puder, zwłaszcza jeśli nie ważysz 3,4 ounces.In średni rondel, roztopić masło na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać posiekaną czekoladę. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. W międzyczasie podgrzej wodę w filiżance do gotowania w kuchence mikrofalowej.
Masę czekoladową wyjąć z ognia i dodać wrzącą wodę oraz cukier puder. Dobrze wymieszać, następnie dodać wanilię i mieszać, aż będzie gładka.
Zalać wierzch ciasta i schłodzić przez kilka godzin.