Boston Brown Bread III

Boston Brown Bread III
Boston Brown Bread III wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 395 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sody oczyszczonej, mąki, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Dobrze sprawdza się jako bardzo niedrogi chleb. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Boston Brown Bread, Boston Brown Bread, oraz Boston Brown Bread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x5 cala bochenek patelni, wybijając nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać mąkę pełnoziarnistą, mąkę uniwersalną, sodę oczyszczoną i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wymieszać w melasę i maślankę, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MelasaMelasa
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec przez godzinę, lub do czasu zakończenia. Ostudzić na stojaku z drutu przez 5 minut, a następnie wyjąć z patelni. Ostudzić całkowicie przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn