Boston Brown Bread
Boston Brown Bread to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki, melasy, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Boston Brown Bread, Boston Brown Bread, oraz Boston Brown Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 2 puste (26,5 uncji) metalowe puszki
Przesuń stojak do dolnej trzeciej części piekarnika i podgrzać piekarnik do 325 stopni F.
Spryskaj wnętrza puszek sprayem zapobiegającym przywieraniu i umieść głęboki garnek bezpieczny dla piekarnika 3-quart. Rozpocznij podgrzewanie wystarczającej ilości wrzącej wody, aby dostać się do połowy boków puszek po wlaniu do garnka.
W średniej misce wymieszać mąkę pszenną, mąkę żytnią, mąkę kukurydzianą, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i ziele angielskie.
Dodać melasę, maślankę, wanilię i skórkę i ubić do połączenia. Podzielić mieszaninę równomiernie między przygotowane puszki. Przykryj górę podwójną grubością folii aluminiowej i bezpiecznie związaj sznurkiem.
Wlać wrzącą wodę do garnka. Ostrożnie umieścić w piekarniku i piec przez 1 godzinę i 15 minut lub aż krawędzie chleba zaczną odrywać się od boków puszek.
Wyjąć puszki z garnka z wodą, odkryć, umieścić na regale chłodzącym i ostudzić 1 godzinę przed wyjęciem chleba z puszek.
Podawać z fasolką pieczoną lub plasterkiem, tosty i podawać z serem śmietankowym.