Boston Brown Bread
Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 182 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, brązowy chleb mąka, melasa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Boston Brown Bread, Boston Brown Bread, oraz Boston Brown Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Obficie nasmaruj formę budyniową 1-quart lub puszkę z kawą 1-funtową.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce. Wymieszać melasę i mleko. Wchodzisz na porzeczki.
Napełnij formę lub puszkę z kawą cieście. Powinno być około 2/3 drogi. Przykryj wierzch folią i zawiąż bezpiecznie sznurkiem, aby był szczelny.
Umieść w głębokiej patelni do pieczenia i napełnij patelnię wrzącą wodą, aby dotrzeć do połowy strony formy.
Wstawić do nagrzanego piekarnika i pozostawić na parę przez 2 godziny, sprawdzając poziom wody po 1 godzinie.
W razie potrzeby dodaj więcej wrzącej wody. Sprawdź, wbijając szaszłyk do chleba; wyjdzie czysty po zakończeniu.
Zdjąć Sznurek i folię i pozostawić do ostygnięcia na 1 godzinę przed wyjęciem.
Jasper White ' s Cooking from New England by Jasper White