Boston Baked Beans
Boston Baked Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 339 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka melasy, soli, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Boston Baked Beans, Boston baked beans, oraz Boston Baked Beans.
Instrukcje
Fasolę moczyć przez noc w zimnej wodzie. Dusić fasolę w tej samej wodzie do miękkości, około 1 do 2 godzin.
Odcedzić i zarezerwować płyn.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Ułóż fasolę w garnku z fasolą 2 quart lub naczyniu do zapiekania, umieszczając część fasoli na dnie naczynia, i układając je z boczkiem i cebulą.
W rondlu połącz melasę, sól, pieprz, suchą musztardę, ketchup, sos Worcestershire i brązowy cukier. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i zalać fasolą.
Wlać wystarczającą ilość wody z fasoli, aby pokryć fasolę. Przykryj naczynie pokrywką lub folią aluminiową.
Piec przez 3 do 4 godzin w nagrzanym piekarniku, aż fasola będzie miękka.
Zdjąć pokrywkę w połowie gotowania i w razie potrzeby dodać więcej płynu, aby fasola nie wyschła.