Boskość mamy

Boskość mamy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Boskość mamy. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka syropu kukurydzianego, wanilii, orzechów pekan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1948 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Boskość mamy, Boskość, oraz Boskość dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu na średnim ogniu wymieszaj cukier, syrop kukurydziany i wodę. Mieszaj tylko do rozpuszczenia cukru. Nie mieszaj po tym punkcie. Gotuj mieszankę syropu, aż osiągnie 250 stopni F na termometrze do cukierków, doprowadzając ją do stadium twardej kuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
SyropSyrop
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podczas gotowania syropu ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Gdy mieszanina cukru osiągnie 250 stopni F, ostrożnie wlej powolny, stały strumień syropu do sztywno ubitych białek, ciągle ubijając z dużą prędkością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
SyropSyrop
3
Dodaj wanilię i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina zachowa swój kształt, około 5 minut. Dodaj orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
4
Używając 2 łyżek, upuść boskość na woskowany papier, używając 1 łyżki, aby odepchnąć cukierek od drugiej. Może to wymagać trochę praktyki, ponieważ technika polega na kręceniu łyżką do pchania, dzięki czemu cukierki wyglądają jak wierzch miękkich lodów. Jeśli cukierek stanie się zbyt sztywny, dodaj kilka kropli gorącej wody. Podczas robienia tego rodzaju cukierków będziesz musiał szybko pracować. Po nałożeniu ugotowanego cukru i orzechów na woskowany papier, gotowe. Całkowicie ostudź cukierki na stojakach. Możesz przechowywać je w hermetycznym pojemniku do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
WodaWoda
OrzechyOrzechy
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn