Boski Sos Spaghetti
Boski sos Spaghetti może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 395 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz liście laurowe, paprykę, spaghetti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Boska Pierś Z Kaczki Bez Kości Z Sosem Z Wina Porto, Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), oraz Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowa wołowina na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; pokroić wszelkie pozostałe kawałki wołowiny i rezerwy.
W dużym rondlu, połączyć całe pomidory i pasty; mash aż gładkie. Przykryć i podgrzać na niskim poziomie.
Na dużej patelni na średnim ogniu, szybko podsmażyć cebulę i seler do przezroczystego; Dodaj do sosu pomidorowego w rondlu. W tej samej patelni, podsmaż paprykę i grzyby przez kilka minut, ale nie pozwól im stać się miękkie; dodaj do sosu pomidorowego.
Do sosu pomidorowego dodaj włoską przyprawę, suszone płatki czerwonej papryki, liście laurowe, bazylią i czosnkiem; dodaj wołowinę i wymieszaj.
Zdjąć osłonę, dusić na małym ogniu i nadal gotować cały dzień, mieszając od czasu do czasu.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Do makaronu dodać sos; podawać.