Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka truskawek, okruchy krakersów Grahama, jogurt waniliowy z greckiego miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Boski Sernik Czekoladowo-Aksamitny, Sernik Jogurtowy, oraz Sernik Czekoladowo-Jogurtowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 149°. Spray 9-calowy springform patelni z gotowania sprayu. W małej misce, wymieszać składniki skórki. Wciśnij dolną i lekko górną część patelni. Przechowywać w lodówce podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
W średniej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać cukier i jajka; ubić na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w jogurcie i mące do wymieszania. Ostrożnie rozprowadzić na skorupie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Jogurt
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Umieścić sernik w piekarniku z patelnią z wodą na stojaku piekarnika pod nim (aby zapobiec pękaniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
5
Piec 1 godzinę 25 minut do 1 godziny 30 minut lub do środka jest ustawiony. Fajne 30 minut. Bez zwalniania lub usuwania strony patelni, Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Szpatułka
Patelnia
6
Usuń stronę patelni; pozostawić sernik na dnie patelni, aby służyć.