Boscobel Beach Ginger Cake
Boscobel Beach Ginger Cake to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 174 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako niedrogi deser. Mieszanka korzenia imbiru, brązowy cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wasabi-Imbir Glazurowane Steki Z Tuńczyka (South Beach Diet Friendly, Low, Tort Urodzinowy Miami Beach, oraz Podwójnie imbirowa kwaśna śmietana i ciasto Bundt z imbirowymi truskawkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9 calowy patelni Bundt. Mąkę, proszek do pieczenia, zmielony imbir, cynamon i sól przesiać. Odstawić.
W dużej misce, śmietany razem masło i brązowy cukier, aż światło i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z utartym korzeniem imbiru i wanilią. Ubić mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając tylko do momentu włączenia.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 do 50 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie włączyć na talerzu. Przed podaniem lekko posmarować cukrem cukierniczym.