Borówkowo-Brzoskwiniowa Tequila Popsicles
Need a bezglutenowy i wegański napój? Jagodowo-brzoskwiniowa Tequila Popsicles może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z cytryny, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Koktajl tequili: pikantna Tequila brzoskwiniowa z kwaskowatością, Tequila Watermelon Popsicles, oraz Tequila Peach Galette.
Instrukcje
Brzoskwinie Puree w robocie kuchennym. Przecedzić puree do miski i wymieszać w 3 łyżkach cukru, 2 łyżkach tequili i 1 łyżce soku z cytryny.
Wlać 3 łyżki puree do czterech 5-uncji formy popsicle lub kubki papierowe. Zamrozić, aż będzie prawie twarde, około 25 minut. Wsadź patyczek Loda W środek każdego.
Tymczasem jagody puree w robocie kuchennym. Przecedzić przez drobne sito do miski i wymieszać pozostałe 2 łyżki cukru, 1 łyżkę tequili i 2 łyżeczki soku z cytryny. Ostrożnie wlać 2 łyżki puree z jagód do każdej formy i przykryć folią. Zamrozić, aż będzie prawie twarde, około 25 minut.
Na wierzch wlać pozostały puree z brzoskwini i zamrozić do prawie twardego, około 25 minut. Zakończyć warstwą borówki i zamrozić do jędrności, około 1 godziny. Unmold i służyć.