Borówkowe ciasto śmietankowe z polewą sernikową

Borówkowe ciasto śmietankowe z polewą sernikową
Borówkowy tort śmietankowy z polewą sernikową wymaga z grubsza 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 10g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2310 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz masło, proszek do pieczenia, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Muffiny jagodowe, brzoskwiniowe i śmietankowe, Ciasto śmietankowe z polewą maślaną, oraz Ciasto Borówkowo-Bananowe Z Lukrem Z Serem Śmietankowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 160c / konwencjonalny 180C / gaz 4 i masło i ułóż podstawę luźnej okrągłej blachy o średnicy 22 cm z nieprzywierającym papierem do pieczenia lub wielokrotnego użytku
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Bake-o-glide.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W misce umieścić masło, cukier, jajka,mąkę, proszek do pieczenia i wanilię. Ubijaj drewnianą łyżką przez 2-3 minuty lub ręcznym ubijakiem elektrycznym przez 1-2 minuty,aż będzie jaśniejszy i dobrze wymieszany. Wsypać 4 łyżki śmietany, następnie dużą łyżką wymieszać połowę borówek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wrzucić mieszaninę do puszki i rozprowadzić na poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Piec przez 50 minut, aż wzrośnie, czuje się jędrny w dotyku i sprężyny z powrotem, gdy lekko naciśnięty. Schłodzić przez 10 minut, a następnie wyjąć z puszki i odkleić papier lub podszewkę. Pozostawić do zakończenia chłodzenia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Aby lukier, ubić miękki ser z cukrem pudrem i pozostałą śmietaną w misce, aż będzie gładki i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Ser MiękkiSer Miękki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozłóż na wierzchu schłodzonego ciasta (nie bądź niecierpliwy, ponieważ lukier topi się, jeśli ciasto jest zbyt ciepłe) i rozsypać z pozostałymi jagodami. Ciasto będzie trzymać w lodówce przez kilka dni. Doprowadzić go do temperatury pokojowej na około godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn