Borówkowe Ciasto Bochenkowe
Borówka Bochenek ciasto może być tylko deser szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, mielony cynamon, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Borówkowe Ciasto Bochenkowe, Babeczka Jagodowa / Bochenek, oraz Ciasto Jagodowo-Cytrynowe.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić jajka, mleko i wanilię.
Połączyć mąkę i proszek do pieczenia; dodać do śmietany mieszaniny tylko do połączenia. Delikatnie złóż jagody.
Wlać do natłuszczonego 9-in. x 5-po. patelnia bochenkowa.
Połączyć cukier i cynamon; posypać wierzchem.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.