Borówka Cytrynowa Kruszy
Blueberry Lemon Crumbles może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 167 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, konfitury z jagód, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kruszy Brzoskwinia I Jagoda, Brzoskwinia i Jagoda kruszy, oraz Pojedyncze kruszonki brzoskwini i jagód dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Migdały tostować w 1 warstwie w płytkiej patelni do pieczenia, mieszając raz, aż złoty, 3 do 5 minut. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu. Pozostaw piekarnik włączony.
Mąka pulsacyjna, cukry, 1 łyżeczka skórki, cynamon i sól w robocie kuchennym do połączenia, następnie dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodać żółtka i wanilię i proces, aż mieszanina zacznie się łączyć w grudki.
Przenieść 1 1/3 kubki pakowane ciasto do miski i wymieszać migdały (niektóre migdały złamie) migdałów kruszonki polewa. Zbierz pozostałe ciasto do kuli.
Obfite dno masła, boki i Góra patelni muffin. Wciśnij 1 łyżkę ciasta do dołu i do góry każdej filiżanki muffin. Schłodzić, aż ciasto będzie twarde, około 15 minut.
W małej miseczce wymieszaj pozostałą łyżeczkę skórki, sok z cytryny (2 łyżeczki) i suszone jagody na konfitury. Łyżka zaokrąglona 1/2 łyżeczki przetwarza mieszaninę na ciasto w każdej filiżance muffinki. Pokruszyć 1 zaokrąglone łyżeczki migdałów polewa równomiernie do każdej filiżanki.
Piec, aż polewa jest głęboki złoty kolor i napełnianie jest bulgotanie, o 20 do 25 protokół. Całkowicie schłodzić w patelni muffin na stelażu. Ostrożnie poluzuj krawędzie kruszy za pomocą małej przesuniętej szpatułki lub ostrego noża, a następnie ostrożnie usuń z patelni.
Kruszy przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.