Boozy Caramel Bonbons

Boozy Caramel Bonbons
Boozy Caramel Bonbons to wegetariańskie i bezglutenowe hor d ' oevr. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest wcale nie zdrowe. Nasza sekcja poniżej może zawierać informacje, które mogą zwiększyć wynik. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 379 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ten przepis z www.seriouseats.com wymaga soli morskiej, nasion zeskrobanych z 1 / fasoli wanilii, masła i lekkiego syropu kukurydzianego. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Boozy Caramel Bonbons, Czekoladowe Bonbons Nadziewane Karmelem, oraz Boozy Caramel Fudge.

Instrukcje

1
W średnim rondlu z ciężkim dnem połącz cukier, wodę i syrop kukurydziany i wymieszaj. Umyj boki szczotką do ciasta zanurzoną w czystej wodzie, a następnie umieść na średnim ogniu przez 7-10 minut, w którym to momencie mieszanina zacznie ciemnieć. Obracaj garnek, aby wyrównać karmelizację i pozwól, aby karmel zmienił się w głęboki bursztyn. Następnie cofnij się i powoli dodaj krem (mieszanina będzie rozpylać, rosnąć w garnku i pluć; bądź bardzo ostrożny) i wyłącz ciepło. Gdy będzie to bezpieczne, ubij śmietanę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Ubij masło, aż całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Ubij waniliowe nasiona, gorzałę i sól i pozostaw mieszaninę do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Posiekać czekoladę na bardzo małe kawałki i podzielić czekoladę równomiernie na jedną bardzo dużą miskę i jedną małą miskę (duża miska to miska, w której roztopisz czekoladę, mała zawiera" ziarno " czekolady do hartowania). Ustaw garnek wody do zagotowania na piecu. Gdy woda się zagotuje, wyłącz ogień i umieść dużą miskę czekolady nad wodą. Temperuj czekoladę (aby uzyskać pełny samouczek, kliknij tutaj), mieszając, aby doprowadzić do czekolady do 46°. następnie zacznij dodawać zarezerwowaną czekoladę trochę na raz i energicznie mieszając mieszaninę, bez zatrzymywania. Nadal dodawać zastrzeżone nasion czekolady i mieszając, aż czekolada zejdzie do90. czekolada jest teraz hartowane. Sprawdź, czy w misce nie pozostały żadne stałe kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Pomachaj formą nad płomieniem na piecu lub umieść ją na chwilę w ciepłym piekarniku, aby ją lekko podgrzać (pomoże to w przepływie czekolady nad nią, a nie natychmiast po uderzeniu w formę, co zapobiega tworzeniu się pęcherzyków powietrza). Następnie wlać czekoladę do każdej z zagłębień w formie. Pozostawić na 10 sekund, a następnie odwrócić formę nad miską, pozwalając nadmiar czekolady spływać. Dotknij formy, aby wytrząsnąć dodatkowy nadmiar, a następnie odwróć formę z powrotem. Za pomocą elastycznego metalowego skrobaka zeskrobaj górę, usuwając nadmiar czekolady po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Umieść formę w lodówce na 2-3 minuty, a następnie wyjmij.
7
Do każdej z muszli posypać szczyptą soli morskiej. Używając worka rurowego wyposażonego w małą końcówkę lub stożek pergaminu, Wrzuć schłodzony karmel do muszli, zatrzymując się 3-4 milimetry poniżej krawędzi (bardzo ważne jest, aby zostawić miejsce, w przeciwnym razie czekoladki nie będą uszczelniać). Upewnij się, że czekolada jest nadal hartowana (jeśli nie, musisz ponownie przywrócić ją do 46°, a następnie do90, w przeciwnym razie twoje bonbons będą smugi na dole). Pipe lub wlać czekoladę na wierzchy każdej bonbon. Zeskrobać górną część, aby utworzyć uszczelnienie, a następnie umieścić formę w lodówce na 2-3 minuty i usunąć. Przekręć formę, aby uwolnić czekoladki, a następnie odwróć ją do góry nogami i stuknij je z formy. Wyczyść powierzchnię roboczą bonbons i walnij formę o blat, aby uwolnić maruderów. Przechowywać czekoladki w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn