Boozy Caramel Bonbons

Boozy Caramel Bonbons
Boozy Caramel Bonbons to wegetariańskie i bezglutenowe hor d ' oevr. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest wcale nie zdrowe. Nasza sekcja poniżej może zawierać informacje, które mogą zwiększyć wynik. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 379 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ten przepis z www.seriouseats.com wymaga soli morskiej, nasion zeskrobanych z 1 / fasoli wanilii, masła i lekkiego syropu kukurydzianego. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Boozy Caramel Bonbons, Czekoladowe Bonbons Nadziewane Karmelem, oraz Boozy Caramel Fudge.

Instrukcje

1
W średnim rondlu z ciężkim dnem połącz cukier, wodę i syrop kukurydziany i wymieszaj. Umyj boki szczotką do ciasta zanurzoną w czystej wodzie, a następnie umieść na średnim ogniu przez 7-10 minut, w którym to momencie mieszanina zacznie ciemnieć. Obracaj garnek, aby wyrównać karmelizację i pozwól, aby karmel zmienił się w głęboki bursztyn. Następnie cofnij się i powoli dodaj krem (mieszanina będzie rozpylać, rosnąć w garnku i pluć; bądź bardzo ostrożny) i wyłącz ciepło. Gdy będzie to bezpieczne, ubij śmietanę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Ubij masło, aż całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Ubij waniliowe nasiona, gorzałę i sól i pozostaw mieszaninę do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Posiekać czekoladę na bardzo małe kawałki i podzielić czekoladę równomiernie na jedną bardzo dużą miskę i jedną małą miskę (duża miska to miska, w której roztopisz czekoladę, mała zawiera" ziarno " czekolady do hartowania). Ustaw garnek wody do zagotowania na piecu. Gdy woda się zagotuje, wyłącz ogień i umieść dużą miskę czekolady nad wodą. Temperuj czekoladę (aby uzyskać pełny samouczek, kliknij tutaj), mieszając, aby doprowadzić do czekolady do 46°. następnie zacznij dodawać zarezerwowaną czekoladę trochę na raz i energicznie mieszając mieszaninę, bez zatrzymywania. Nadal dodawać zastrzeżone nasion czekolady i mieszając, aż czekolada zejdzie do90. czekolada jest teraz hartowane. Sprawdź, czy w misce nie pozostały żadne stałe kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Pomachaj formą nad płomieniem na piecu lub umieść ją na chwilę w ciepłym piekarniku, aby ją lekko podgrzać (pomoże to w przepływie czekolady nad nią, a nie natychmiast po uderzeniu w formę, co zapobiega tworzeniu się pęcherzyków powietrza). Następnie wlać czekoladę do każdej z zagłębień w formie. Pozostawić na 10 sekund, a następnie odwrócić formę nad miską, pozwalając nadmiar czekolady spływać. Dotknij formy, aby wytrząsnąć dodatkowy nadmiar, a następnie odwróć formę z powrotem. Za pomocą elastycznego metalowego skrobaka zeskrobaj górę, usuwając nadmiar czekolady po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść formę w lodówce na 2-3 minuty, a następnie wyjmij.
7
Do każdej z muszli posypać szczyptą soli morskiej. Używając worka rurowego wyposażonego w małą końcówkę lub stożek pergaminu, Wrzuć schłodzony karmel do muszli, zatrzymując się 3-4 milimetry poniżej krawędzi (bardzo ważne jest, aby zostawić miejsce, w przeciwnym razie czekoladki nie będą uszczelniać). Upewnij się, że czekolada jest nadal hartowana (jeśli nie, musisz ponownie przywrócić ją do 46°, a następnie do90, w przeciwnym razie twoje bonbons będą smugi na dole). Pipe lub wlać czekoladę na wierzchy każdej bonbon. Zeskrobać górną część, aby utworzyć uszczelnienie, a następnie umieścić formę w lodówce na 2-3 minuty i usunąć. Przekręć formę, aby uwolnić czekoladki, a następnie odwróć ją do góry nogami i stuknij je z formy. Wyczyść powierzchnię roboczą bonbons i walnij formę o blat, aby uwolnić maruderów. Przechowywać czekoladki w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn