Boozy Biscotti Iced Coffee
Boozy Biscotti Iced Coffee to bezglutenowe i wegetariańskie napój. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka grubo zmielonej kawy, pernod, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Boozy Iced Coffee, Creamy Boozy Iced Coffee, oraz Minty & Boozy St. Patty ' s Day mrożona Kawa.
Instrukcje
Umieść fusy w dzbanku 2-quart, dodaj wodę i wymieszaj, aby połączyć. Przykryć folią i pozostawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 12 godzin i do 1 dnia.Wyłóż sitko o drobnych oczkach ze standardowym filtrem do kawy i zamontuj je na średniej misce. Pracując partiami, powoli wlewaj kawę do filtra, aż cała ciecz przejdzie przez sitko (kawa przejdzie powolnym strumieniem; nie wymuszaj jej); zatrzymaj się, gdy dotrzesz do ciał stałych na dnie dzbana (nie wlewaj ich). Wyrzucić podłoże i zawartość Sitka.Umyć i wysuszyć dzbanek.
Przelej napiętą kawę do dzbanka. Przykryć i przechowywać w lodówce do całkowitego schłodzenia, co najmniej 2 godziny lub do 5 dni.W przypadku koktajli: gdy są gotowe do podania, dodaj wodę, amaretto i Pernod do napiętej kawy i wymieszaj, aby połączyć.
Podawać na lodzie, przechodząc mleko na boku.