Boozy Birdy
Boozy Birdy może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 690 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, udka z kurczaka, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Boozy Birdy, Boozy Bacon Jam, oraz Boozy Brownies.
Instrukcje
Umieść przyprawę sazon, czarny pieprz i czosnek w proszku w dużej zamykanej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny, wlej piwo i zamknij torbę. Smush worek wokół palcami na kilka sekund, aby wymieszać piwo z przyprawami, i umieścić udka kurczaka w marynacie. Ponownie zamknąć worek, wyciskając jak najwięcej powietrza i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Usuń kurczaka z marynaty, i rezerwy marynaty. Grilluj kurczaka, aż nie będzie już różowy w środku, soki są jasne, a kurczak ma dobre znaki grillowe, 5 do 8 minut na stronę. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części uda powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Zalać zarezerwowaną marynatę do rondla na średnim ogniu, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż marynata zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Wymieszać w sosie barbecue, i slather na kurczaka służyć.