Bonfire bangers & beans
Bonfire bangers & beans to przystawka, która serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 189 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 376 osób. Mieszanka gałązek tymianku, przecieru pomidorowego, pomidora z puszek g i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Bangers & beans in a pan, Wegańskie Bangers i Low Carb Mash! (Bangers & Mash), oraz Obiady Przy Ognisku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużej ognioodpornej zapiekance.
Dodaj cebulę, seler i boczek, a następnie gotuj przez 5-10 minut, aż zmiękną. Podgrzej ogień i dodaj pomidora czystego. Gotować przez 2 min, następnie dodać pokrojone pomidory, cukier, musztardę, tymianek, sos Worcestershire i 200 ml wody, a następnie doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu przez 15 min.
Dodać fasolę i paprykę, następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut więcej, uzupełniając trochę wrzącej wody w razie potrzeby.
W międzyczasie piekarnik nagrzać do 190C / 170C wentylator / Gaz
Kiełbaski wrzucić z pozostałą 1 łyżką oleju i rozłożyć na blasze do pieczenia. Gotować przez 30 minut, aż rumiane na całym, obracając od czasu do czasu. Kiełbaski Nestle wśród fasoli, następnie przykryć i umieścić patelnię w piekarniku. Gotować jeszcze 30 min.
Wyjąć z piekarnika, posypać natką pietruszki, jeśli używasz, i podawać z pieczonych ziemniaków (patrz "dobrze idzie z"). Można przygotować do 2 dni wcześniej i podgrzać w niskim piekarniku lub na płycie grzejnej.