Bomba Czekoladowo-Wiśniowa Alaska
Przepis czekolada-wiśnie Alaska bomba może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 4 godziny i 20 minut. Ta przystawka ma 315 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka białek, okrągła czekolada chip Walnut brownies, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Baton Czekoladowy G-Bomb, Czekolada Masło Orzechowe Fat Bomb, oraz Bombka czekoladowo-pomarańczowa Alaska z gorącym sosem czekoladowym.
Instrukcje
Wyłożyć małą, okrągłą, 8-calową miskę ze stali nierdzewnej z plastikową folią, pozwalającą zawiesić ją po bokach. Łyżka lodów do przygotowanej miski, naciskając go w dół, jak idziesz. Wygładzić powierzchnię lodów gumową szpatułką. Top lody z brownie okrągłe, dół strony brownie do góry. Przynieś folię do góry i na brownie, owijając to wszystko szczelnie. Zamrażać przez 4 godziny lub przez noc do uzyskania stałej masy.
W dużej misce miksera ubijaj białka mikserem elektrycznym, aż staną się spienione.
Dodać krem z kamienia nazębnego i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, aż beza będzie sztywna i błyszcząca.
Przenieś bezę do dużego worka rurowego wyposażonego w dużą końcówkę gwiazdki.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Wyjmij bombę z zamrażarki, rozpakuj dno i odwróć na metalowe lub inne żaroodporne naczynie do serwowania. Zdejmij folię z lodów. Gwiazdy bezy na całej bombie, pokrywając ją całkowicie i uszczelniając aż do krawędzi naczynia.
Piec bombę w piekarniku przez 2 do 3 minut, aż zacznie brązowieć.
Wyjąć z piekarnika i delikatnie wlać brandy na całą bombę. Zapalić brandy długim zapałką kuchenną i spalić, aż płomień ustąpi.
Gdy płomienie ucichną, pokrój w kliny i podawaj natychmiast.