Bollo Limpio (Gotowane Roladki Kukurydziane Z Hominy)

Bollo Limpio (Gotowane Roladki Kukurydziane Z Hominy)
Bollo Limpio (gotowane bułeczki kukurydziane z Hominy) jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kukurydzę hominy, łuski kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 156 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kukurydza i Hominy Chowder, Cuchuco de Maíz (zupa wieprzowo-kukurydziana z Hominy), oraz Biała fasola i Hominy Chili z babeczkami kukurydzianymi SweetPotato Jalapeno dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kukurydzę, ser, roztopione masło i sól w robocie kuchennym i wymieszaj, aż kukurydza zostanie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Przenieść mieszaninę do miski i odstawić na 15 minut.Dla każdego bollo ułóż 2 łuski kukurydzy na powierzchni roboczej. Podzielić mieszaninę równomiernie i umieścić w środku łuski.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Obróć łuski kukurydzy tak, aby nadzienie było całkowicie zamknięte. Skręć i związać końce.N duży pot miejsce około 2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Niesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na PatelniNiesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na Patelni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Umieść garnek na kuchence na dużym ogniu, aż woda się zagotuje, zmniejsz ogień do gotowania na wolnym ogniu i gotuj przez około 40 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn