Przepis Bollito Misto z salsą Verde może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 186g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 1165 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 15,31 zł / porcja. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka solonych anchois, cornichons, capon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bollito Misto, Bollito Misto, oraz Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przykryć język cielęcy i ciepłą wodę i gotować 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Odcedzić, schłodzić i odkleić zewnętrzną skórę i membranę. W dużym garnku do zupy umieść 3 ćwiartki wody, octu, marchwi, selera, cebuli i golenia cielęcego na dużym ogniu i zagotuj. Przykryć i gotować 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń Cielęcy
Słonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodaj mostek, policzki wołowe i kiełbaski i gotuj, przykryte, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodać kapon i pierś z indyka i gotować, 45 protokół. Wymień rozproszoną wodę na każdym kroku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Usuń każdy kawałek mięsa i ułóż na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Aby zrobić salsa verde: umieścić pietruszkę, anchois, kapary, jajka na twardo, kornichony, ocet winny biały, sól i pieprz w robocie kuchennym i zmiksować na gładką, około jednej minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Biały
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ciastka Cielęce
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Korniszony
Starty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Mięso pokroić i podawać z salsą verde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest wino Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 68 dolarów.