Bok Choy i tofu Noodle Bowl
Bok Choy i tofu Noodle Bowl może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej roślinny, tofu, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Pikantne krewetki i Bok Choy Noodle Bowl dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie z zaleceniami opakowania.
Odcedzić i podzielić na 4 miski. W międzyczasie połącz sos sojowy, olej sezamowy i bulion i odstaw na bok.
Tofu pokroić wzdłuż na 3 kawałki.
Pokrój poprzecznie na 1/2 cala. patyczki i osuszyć.
Podgrzać 1 łyżkę. olej roślinny na dużej patelni na dużym ogniu. Brązowe tofu (nie mieszać), 4 minuty; brązowy po drugiej stronie. Zestaw na makaron.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej roślinny do tej samej patelni na średnim ogniu. Gotować imbir i czosnek, aż pachnące, 30 sekund.
Dodaj bok choy i gotować, aż zwiędną, 5 protokół.
Dodaj zarezerwowaną mieszaninę bulionu i gotować do gorąca, o 1 minutę. Łyżka mieszanki na makaron i tofu i posypać cebulą.