Bok Choy i sałatka z Tofu z sosem marchewkowo-imbirowym

Bok Choy i sałatka z Tofu z sosem marchewkowo-imbirowym
Bok Choy i sałatka z Tofu z dressingiem marchewkowo-imbirowym jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 359 kalorii, 13g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz baby bok choy, olej canolan, gałka imbir i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 160 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, Miód imbir Tofu i marchew ryż z Bok Choy, oraz Dobre dla Ciebie marchew imbir Tofu Dressing.

Instrukcje

1
Przygotuj dressing: w misce robota kuchennego, połączyć marchew, szalotka i imbir, i pulse połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodaj miso, ocet ryżowy i olej sezamowy, a następnie pozostaw uruchomioną maszynę i mżnij w oleju rzepakowym i wodzie. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
MisoMiso
3
W dużej misce, połączyć bok choy i tofu, a następnie dodać dressing i złożyć delikatnie połączyć (możesz mieć jakieś resztki dressing). Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać kolendrę i orzeszki ziemne i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bok ChoyBok Choy
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn