Bok Choy i sałatka z czerwonej papryki

Bok Choy i sałatka z czerwonej papryki
Bok Choy i sałatka z czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 74 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka bok choy, sezam sojowy i imbir vinaigrette, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.

Instrukcje

1
Połącz bok choy i paprykę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać vinaigrette na bok choy mieszaniny; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Bok ChoyBok Choy

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn