Bok choi z sosem ostrygowym i chilli

Bok choi z sosem ostrygowym i chilli
Jeśli u pacjenta występuje około 20 minut do spędzenia w kuchni, Bok choi z sosem ostrygowym i chilli może być super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.95 za porcję. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Dobrze sprawdza się jako Amerykańskie danie główne. Jeśli masz olej roślinny, ząbki czosnku, bok choi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Bok Choy z sosem ostrygowym, Baby Bok Choy z sosem ostrygowym, oraz Bakłażany, bok choy i grzyby w sosie ostrygowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w woku, dodać czosnek i smażyć przez 2 min. Wrzucić bok i dobrze wymieszać na ogniu przez 4 min, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Wlać sos ostrygowy, soję i 50 ml wody. Dusić przez kolejne 3 min, następnie rozsypać na chili, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn