Bogaty Krem Dyniowy
Bogaty krem z dyni może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka mielonego cynamonu, białek jaj, odparowanego mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Miękki i bogaty krem czekoladowy mrożony, Miękki i bogaty waniliowy mrożony krem, oraz Krem Dyniowy Pieczony W Skorupce Dyni.
Instrukcje
W dużej misce ubij białka, cukier, cynamon, sól, imbir, gałkę muszkatołową i goździki.
Dodaj dynię i wanilię; dobrze wymieszaj. Stopniowo ubijaj mleko.
Wlać do ośmiu nie natłuszczonych 6 uncji. kubki z kremem.
Umieść kubki w 13-calowym. x 9-w. blacha do pieczenia; dodaj 1 cal. wody do patelni.
Piec w temperaturze 325° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Podawaj na ciepło lub na zimno.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Custard działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "