Bogaty Indyk
Bogaty Indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje 94 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 421 kalorii, 61g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz marchewkę, żeberko selera, zarezerwowaną karkówkę z indyka i podroby oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bogaty Indyk, Bogaty Zapas Kurczaka, oraz Bogaty Domowy Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć części indyka do ognioodpornej patelni i smażyć przez około 1 godzinę, od czasu do czasu obracając, aż dobrze rumiane.
Przełożyć części indyka do dużego garnka.
Ustaw patelnię na 2 palniki.
Dodaj 1 szklankę wody i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni.
Do garnka dodać karkówkę z indyka i podroby wraz z cebulą, marchewką, selerem, czosnkiem, solą, szczyptami pieprzu i pozostałymi 8 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, aż mięso spada z kości i żołądek jest bardzo delikatny, o 2 godziny.
Odcedzić zapas. Pokroić w drobną kostkę żołądek i serce i zarezerwować na sos. Przed użyciem usuń tłuszcz z zapasu.
Zrób z wyprzedzeniem: zapasy i podroby można schłodzić osobno do 2 dni; wszelkie resztki zapasów można zamrozić do 1 miesiąca.