Bogaty Indyk

Bogaty Indyk
Bogaty Indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje 94 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 421 kalorii, 61g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz marchewkę, żeberko selera, zarezerwowaną karkówkę z indyka i podroby oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bogaty Indyk, Bogaty Zapas Kurczaka, oraz Bogaty Domowy Kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Włożyć części indyka do ognioodpornej patelni i smażyć przez około 1 godzinę, od czasu do czasu obracając, aż dobrze rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Przełożyć części indyka do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Ustaw patelnię na 2 palniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Dodaj 1 szklankę wody i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj płyn do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Do garnka dodać karkówkę z indyka i podroby wraz z cebulą, marchewką, selerem, czosnkiem, solą, szczyptami pieprzu i pozostałymi 8 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, aż mięso spada z kości i żołądek jest bardzo delikatny, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze SzyjeIndycze Szyje
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Odcedzić zapas. Pokroić w drobną kostkę żołądek i serce i zarezerwować na sos. Przed użyciem usuń tłuszcz z zapasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
StadoStado
9
Zrób z wyprzedzeniem: zapasy i podroby można schłodzić osobno do 2 dni; wszelkie resztki zapasów można zamrozić do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia47
Magazyn