Bogaty i spieniony wakacyjny ajerkoniak (z mikserem elektrycznym lub mikserem stojącym)

Bogaty i spieniony wakacyjny ajerkoniak (z mikserem elektrycznym lub mikserem stojącym) jest bezglutenowe i wegetariańskie napój. Ten przepis służy 4. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 788 kalorii. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, cukier, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Twarde rolki (przy użyciu miksera stojącego), Neapolitańskie Cakelettes + KitchenAid Stand Mixer Giveaway, oraz Peanut Butter Cup Cookies + Kitchenaid Stand Mixer Giveaway.
Instrukcje
Umieścić białka w misce miksera stojącego i ubijać na małej prędkości, aż pieniste, o 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i, uważnie obserwując, bij, aż będą o konsystencji kremu do golenia, około 90 sekund. Zmniejsz prędkość do średniej. Mikser działa, dodać połowę cukru i beat aż włączone, o 30 sekund.
Przełożyć białka do dużej miski. Nie myć miski.
Dodać żółtka i pozostały cukier do teraz-pusty Stand miski miksera i ubić ze średnią prędkością, aż bladożółty i wstążki, wyłączając maszynę i skrobanie w dół boki z gumową szpatułką w razie potrzeby, około 2 minut w sumie.
Dodaj mleko, śmietanę i alkohol i wymieszaj na niskiej prędkości, aby połączyć.
Używając gumowej szpatułki lub ręcznej trzepaczki, złóż ubite białka do mieszaniny żółtka/mleka, aż do całkowitego włączenia.
Podawać chochlę do kielichów i udekorować startą gałką muszkatołową.