Bogaty Budyń Z Toffi
Pudding Rich Butterscotch może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 282 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 57 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mleko, skrobię kukurydzianą, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bogate Batony Butterscotch, Bogaty Budyń Czekoladowy, oraz Bogate Ciasto Czekoladowe Pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w 3-litrowym ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj 1/4 szklanki odparowanego mleka i brązowego cukru, ciągle mieszając; gotuj 2 minuty. Doprowadzić do wrzenia i gotować 30 sekund.
Podgrzać 1% mleka w ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotować, aż wokół krawędzi utworzą się małe bąbelki (nie gotować).
Połączyć 3/4 szklanki mleka odparowanego, skrobia kukurydziana, sól, i żółtka jaj w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawać gorące mleko. Wymieszać gorącą mieszaninę mleka z brązowym cukrem. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia, stale mieszając; gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Łyżka 1/2 szklanki budyniu do każdego z 6 (6-uncji) ramekins. Powierzchnię puddingu przykryć folią; schłodzić 3 godziny lub aż pudding się ustawi.