Bogaty budyń Czarno-biały
Bogaty, Czarno-biały Pudding może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja zawiera 769 kalorii, 7G białka, oraz 66 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kwadraty Budyniowe Czarno-Białe, Budyń Bananowy Czarno-Biały, oraz Budyń ryżowy kokosowy czarno-biały dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj 1/2 szklanki śmietany i czekolady w ciężkim rondlu na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Wlać do dużej miski. Odstawić.
Wymieszać w misce 2 szklanki śmietany do ubijania, żółtka, 1/2 szklanki cukru i wanilię, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Ubić 1 szklankę mieszaniny jajek do mieszaniny czekolady, aż będzie gładka. Przykryć i schłodzić pozostałą mieszankę jajeczną.
Wlać mieszaninę czekolady do 6 (8-uncja) kubki kremu; umieścić kubki w 13-x 9-calowy patelni.
Dodaj gorącą wodę do patelni na Głębokość 1/2 cala.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut lub aż prawie zestaw. (Środek będzie miękki.) Powoli wlać pozostałą mieszaninę jaj równomiernie na kremy; piec 20 do 25 więcej minut lub aż zestaw. Schłodzić kremy w wodzie na patelni na stojaku z drutu.
Zdjąć z patelni; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Pozostałą 1 szklankę śmietany ubijać z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni; stopniowo dodawać 3 łyżki cukru, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Wierzch kremu z bitą śmietaną; posypać startą czekoladą.