Bogaty Brązowy Sos Podrobowy

Bogaty Brązowy Sos Podrobowy
Rich Brown Giblet Gravy może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury SOS. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 64G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką marchew, pieprz, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj SOS Podrobowy, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłucz podroby i szyję. Owinąć wątróbkę hermetycznie i schłodzić, aby dodać później lub zapisać do innych zastosowań. Podroby posiekać i pokroić na 3 lub 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2
Na patelni 5-do 6-quart na dużym ogniu połącz posiekane podroby, szyję, cebulę, marchew, seler i 1/2 szklanki bulionu. Gotować i mieszać często, aż mięso i warzywa są bardzo dobrze rumiane, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj kolejny bulion 1/2 szklanki, zeskrobuj kapiele za darmo i powtórz krok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodaj 9 filiżanek bulionu, liść laurowy, port i pieprz, mieszając, aby zeskrobać rumiane kawałki za darmo. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż podroby będą bardzo miękkie po przekłuciu, około 1 1/2 godziny. W razie potrzeby, dodać wątróbkę i gotować na wolnym ogniu 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
WątrobaWątroba
PortPort
5
Wlać bulion przez drobny sitko do miski. Wyrzucić warzywa. Odmierz bulion. Jeśli masz więcej niż 8 filiżanek, gotuj, aby zmniejszyć; jeśli masz mniej, dodaj więcej bulionu z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Odciągnąć mięso z szyi; wyrzucić kości. Mięso i podroby drobno posiekać (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Skrobię kukurydzianą mieszamy płynnie z 2/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Dodać do bulionu na patelni i mieszać na dużym ogniu, aż sos się zagotuje, o 5 protokół. W razie potrzeby zeskrobać indycze krople do sosu i mieszać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
W razie potrzeby dodaj podroby i wymieszaj jeszcze 1 do 2 minut.
10
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia44
Magazyn