Bogaty Brązowy Sos Podrobowy

Bogaty Brązowy Sos Podrobowy
Rich Brown Giblet Gravy może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury SOS. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 64G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką marchew, pieprz, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj SOS Podrobowy, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłucz podroby i szyję. Owinąć wątróbkę hermetycznie i schłodzić, aby dodać później lub zapisać do innych zastosowań. Podroby posiekać i pokroić na 3 lub 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2
Na patelni 5-do 6-quart na dużym ogniu połącz posiekane podroby, szyję, cebulę, marchew, seler i 1/2 szklanki bulionu. Gotować i mieszać często, aż mięso i warzywa są bardzo dobrze rumiane, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj kolejny bulion 1/2 szklanki, zeskrobuj kapiele za darmo i powtórz krok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
4
Dodaj 9 filiżanek bulionu, liść laurowy, port i pieprz, mieszając, aby zeskrobać rumiane kawałki za darmo. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż podroby będą bardzo miękkie po przekłuciu, około 1 1/2 godziny. W razie potrzeby, dodać wątróbkę i gotować na wolnym ogniu 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
WątrobaWątroba
PortPort
5
Wlać bulion przez drobny sitko do miski. Wyrzucić warzywa. Odmierz bulion. Jeśli masz więcej niż 8 filiżanek, gotuj, aby zmniejszyć; jeśli masz mniej, dodaj więcej bulionu z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Odciągnąć mięso z szyi; wyrzucić kości. Mięso i podroby drobno posiekać (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Skrobię kukurydzianą mieszamy płynnie z 2/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Dodać do bulionu na patelni i mieszać na dużym ogniu, aż sos się zagotuje, o 5 protokół. W razie potrzeby zeskrobać indycze krople do sosu i mieszać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
W razie potrzeby dodaj podroby i wymieszaj jeszcze 1 do 2 minut.
10
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia44
Magazyn