Bogate w czekoladę batony ciasta
Rich Chocolate Cake Bars zajmuje około 35 minut od początku do końca. Za 16 centów za porcję przepis ten pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 36 porcji, każda zawiera 119 kalorii , 2 g białka i 4 g tłuszczu . Świetnie sprawdza się jako deser w bardzo rozsądnej cenie. Ten przepis z Taste of Home wymaga proszku do pieczenia, mleka, syropu czekoladowego i półsłodkich kawałków czekolady. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% danie to jest bardzo złe (ale nadal możliwe do naprawienia). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Iron - Rich Gluten Free Vegan Muffins , Nutrient rich green peas cookies i Rich Jelly Scones .
Instrukcje
W dużej misce ubij masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Wbij jajka i wanilię. Wbij syrop.
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki. Wymieszaj z orzechami.
Wlać do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cal.
Piec w temperaturze 350° przez 20–22 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka ciasta będzie czysta.
Do polewy w ciężkim rondlu wymieszaj cukier, mleko i masło. Doprowadź do wrzenia na średnim ogniu; gotuj przez 1 minutę.
Dodaj chipsy i wanilię; ubijaj drewnianą łyżką, aż do uzyskania gładkiej masy.
Rozłóż na ciepłych batonikach. Ostudź na kratce przed pokrojeniem.