Bogata zupa pomidorowa z pesto

Bogata zupa pomidorowa z pesto to przystawka, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pesto z bazylii, ząbki czosnku, pomidory z filtrem przeciwsłonecznym i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 506 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bogata zupa pomidorowa (surowa) na dietę 5: 2 - tylko 33 kalorie, Zupa Pomidorowa Pesto, oraz Krem zupa pomidorowa z Pesto.
Instrukcje
Rozgrzać masło lub olej na dużej patelni, następnie dodać czosnek i zmiękczyć na kilka minut na małym ogniu.
Dodaj suszone na słońcu lub opalone pomidory, pomidory w puszkach, bulion, cukier i przyprawę, a następnie dopraw na wolnym ogniu.
Niech bąbel zupy na 10 minut, aż pomidory zostały podzielone trochę.
Whizz z blenderem kija, dodając połowę garnka śmietany, jak idziesz. Smak i dostosować przyprawy dodać więcej cukru, jeśli trzeba.
Podawać w miseczkach z 1 łyżką lub tak pesto wirowane na wierzchu, trochę bardziej kwaśną śmietaną i rozsypać liśćmi bazylii.