Bogata i kremowa wołowina Stroganoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj bogatej i kremowej wołowiny Stroganoff Tonyi. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 21g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka skondensowanej wołowiny consomme, polędwica wołowa, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa Wołowina Stroganoff, Jeden Garnek Kremowa Wołowina Stroganoff, oraz Ultimate Creamy Beef Stroganoff.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, aż zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać grzyby i nadal gotować i mieszać, aż grzyby będą miękkie i płyn odparuje, o 5 Więcej minut.
Cebulę i grzyby przełożyć do miski.
Gotować i wymieszać kostki polędwicy wołowej w tej samej patelni na średnim ogniu, aż kostki są rumiane ze wszystkich stron i ciecz wyparowała, o 10 protokół.
Wlać 2/3 consomme wołowiny na patelni; zeskrobać i rozpuścić brązowe kawałki z dołu patelni. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; ustawić Pozostałe consomme bok.
Wymieszać w czosnku, ketchup, sos Worcestershire, sól, czarny pieprz, i ostry sos. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować mieszaninę wołowiny do miękkości, co najmniej 30 protokół. Dusić dłużej, aby uzyskać więcej delikatnej wołowiny.
Trzepaczka Pozostałe 1/3 może consomme wołowiny z mąką w małej misce, aż gładka; mieszać do mieszaniny wołowiny, powrót do wrzenia, i gotować mięso i sos aż zgęstnieje, 2 do 3 więcej minut. Wymieszać gotowaną cebulę i grzyby i gotować do ogrzania.
Zdjąć z ognia, wymieszać z kwaśną śmietaną i podawać.