Boeuf Bourguignon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 95g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pietruszki, tymianku, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć porzeczkę, można podążać tym daniem głównym z Ciasto Z Czerwoną Porzeczką jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Boeuf Bourguignon, Boeuf Bourguignon, oraz Boeuf Bourguignon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz 1 uncję masła i 1 uncję mąki, aby uzyskać pastę. Odstawić. W dużym rondlu o ciężkim dnie, brąz wołowina w pozostałych 2 uncji masła i oleju na średnim lub wysokim ogniu przez 4 lub 5 minut, aż smażone ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)