Boczniaki Z Grilla
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka gruboziarnistej soli morskiej, boczniaków, soku pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Risotto z grillowanymi ostrygami i grzybami shiitake, Makaron z serem (z szynką i boczniakami), oraz Boczniaki Rockefeller.
Instrukcje
Wymieszać soki, ocet i olej w dużej misce. Grzyby wrzucić z vinaigrette i marynować 15 minut.
Przenieść grzyby do innej miski z szczypcami, zastrzegając vinaigrette.
Przygotuj grill do gotowania. Jeśli używasz grilla węglowego, otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla, a następnie lekki węgiel drzewny. Węgiel drzewny jest gorący, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 1 do 2 sekund. Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie zmniejsz ciepło do umiarkowanie wysokiego.
Grilluj grzyby w 3 partiach na olejowanej blasze grillowej ustawionej na stojaku grillowym, z grillem przykrytym tylko w przypadku korzystania z grilla gazowego, często obracając, aż do złotego koloru, około 5 minut na partię.
Przełożyć do vinaigrette jako grillowane, następnie wrzucić solą morską.
* Jeśli sól morska jest bardzo ziarnista i kamyczkowata, zmiażdż ją za pomocą płaskiej strony dużego ciężkiego noża lub DNA ciężkiej patelni.* Jeśli nie możesz grillować na zewnątrz, grzyby można grillować partiami na lekko naoliwionej dobrze przyprawionej patelni grillowej na umiarkowanie wysokim ogniu, często obracając, około 5 minut na partię.