Boczkowo-Szpinakowe Puree Ziemniaczane
Boczkowo-szpinakowe puree ziemniaczane to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ziemniaki Yukon gold, oscar Mayer boczek, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puree Ze Szpinakiem, Puree Ze Szpinakiem, oraz Boczek Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki ugotować we wrzącej wodzie w dużym rondlu 15-20 min. albo do przetargu.
Tymczasem, gotować boczek w dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni, zastrzegając 1 łyżkę. kapie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodać czosnek do kapieli na patelni; gotować 2 min., często mieszając.
Dodać szpinak; gotować i mieszać 1 do 2 min. albo dopóki szpinak nie zwiędnie.
Zdjąć z ognia. Pokruszyć boczek; wymieszać ze szpinakiem.
Odcedzić ziemniaki; wrócić do patelni.
Dodać serek topiony; mash mieszaniny ziemniaków. Wymieszać ze szpinakiem.