Boczkowo-Czosnkowe Puree Ziemniaczane

Boczkowo-Czosnkowe Puree Ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj puree ziemniaczano-czosnkowego. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pulchne ząbki czosnku, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Puree Ziemniaczane Z Boczkiem I Czosnkiem, Pieczony czosnek i boczek puree ziemniaczane, oraz Boczek Rozmaryn Czosnek Puree Ziemniaki.

Instrukcje

1
Czosnek i ziemniaki umieścić w garnku, przykryć osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować, aż bardzo miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dobrze odcedzić; czosnek i ziemniaki włożyć do garnka. Wymieszać na średnim ogniu przez 1 do 2 minut do wyschnięcia. Przełóż przez ricer lub młyn żywności do puree, lub zacieru z masher ziemniaków dla lumpier tekstury. Wymieszać 3/4 szklanki rozgrzanego mleka i masła, dodając więcej mleka w razie potrzeby. Dobrze doprawić solą i pieprzem. Trzymaj ciepło w żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Gdy ostygnie, pokroić na małe kawałki i posypać ziemniakami tuż przed podaniem. (Można to zrobić do 2 dni wcześniej. Boczek pozostawić w całości, owinąć w folię i schłodzić. Podgrzać w kuchence mikrofalowej i posiekać tuż przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn