Boczkowo-Czosnkowe Puree Ziemniaczane

Boczkowo-Czosnkowe Puree Ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj puree ziemniaczano-czosnkowego. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pulchne ząbki czosnku, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Puree Ziemniaczane Z Boczkiem I Czosnkiem, Pieczony czosnek i boczek puree ziemniaczane, oraz Boczek Rozmaryn Czosnek Puree Ziemniaki.

Instrukcje

1
Czosnek i ziemniaki umieścić w garnku, przykryć osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować, aż bardzo miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dobrze odcedzić; czosnek i ziemniaki włożyć do garnka. Wymieszać na średnim ogniu przez 1 do 2 minut do wyschnięcia. Przełóż przez ricer lub młyn żywności do puree, lub zacieru z masher ziemniaków dla lumpier tekstury. Wymieszać 3/4 szklanki rozgrzanego mleka i masła, dodając więcej mleka w razie potrzeby. Dobrze doprawić solą i pieprzem. Trzymaj ciepło w żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Gdy ostygnie, pokroić na małe kawałki i posypać ziemniakami tuż przed podaniem. (Można to zrobić do 2 dni wcześniej. Boczek pozostawić w całości, owinąć w folię i schłodzić. Podgrzać w kuchence mikrofalowej i posiekać tuż przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn