Boczek zawinięty w polędwicę z szałwią i cytryną

Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Boczek zawinięty polędwiczki z szałwią i cytryną może być niesamowite przepis spróbować. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 659 kalorii, 57g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól i mielony pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tournedos Zawinięte W Boczek I Szałwię, Piersi z kurczaka zawinięte w boczek i szałwię, oraz Kurczak zawinięty w boczek z pieczarkami i szałwią.
Instrukcje
Polędwiczki wieprzowe doprawić solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Polędwiczki gotować w gorącym oleju, aż rumiane z każdej strony, 3 do 5 minut na stronę.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Rozgrzej piekarnik do 380 Stopni F (193 stopni C).
Wymieszaj sok z 1/2 cytryny, szałwii i skórki z cytryny razem w misce, aż utworzy się pasta; rozprowadź pastę na każdej polędwicy.
Owinąć paski boczku wokół każdej polędwicy i umieścić w naczyniu do pieczenia. Jabłka rozsypać wokół polędwiczek i skropić sokiem z 2 cytryn na mięsie i jabłkach.
Gotować wieprzowinę w nagrzanym piekarniku, aż jabłka będą miękkie, a wieprzowina będzie lekko różowa w środku, około 25 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C).