Boczek z kurczaka i Ranczo ułożone Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1149 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz olej canolan, kolendra, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ułożone Enchiladas Z Kurczaka, Ułożone Enchiladas Z Kurczaka, oraz Zapiekane Enchiladas z kurczaka z salsą Verde i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło umieścić w średnim rondlu na średnim ogniu do stopienia. Po stopieniu ubijamy mąkę na gładką masę. Powoli ubijamy rosół z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Podgrzać i mieszać, aż będzie gęsty i bąbelkowy. Gdy zgęstnieje, wymieszać z serem i zmniejszyć ogień do minimum.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Dodaj przyprawę Ranczo, kminek, boczek, kurczak, zielone chili i pomidory, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Sałatkowa Z Maślanką Rancza 1 Koperta
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu. Tortille smażyć na patelni przez około 30 sekund z każdej strony i umieścić na wyłożonej papierowym ręcznikiem płycie, aby odsączyć olej. Kontynuuj, aż wszystkie 12 tortillas będą smażone na patelni. Może być konieczne dodanie więcej oleju po kilku partiach.Do każdej porcji umieść tortillę na talerzu. Na wierzchu łyżka sosu, a na wierzchu szczypta lub dwie z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Na wierzch ułożyć kolejną tortillę i powtórzyć z sosem i serem. Top z plasterkami awokado i liście kolendry w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Plastry Awokado
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.