Boczek Z Czarnym Pieprzem I Brązowym Cukrem
Boczek z czarnego pieprzu i brązowego cukru może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 12 i kosztuje 57 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, mocno brązowy cukier, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Mostek Richarda Blaisa z kolendrą, czarnym pieprzem i brązowym cukrem, Boczek Na Ostro-paprykowo-brązowo-bochenkowy-cukrowy Adobo, oraz Boczek Z Brązowym Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż boczek w jednej warstwie na patelni brojlerów wyłożonej folią aluminiową. Na plastry boczku wcisnąć popękany czarny pieprz; przykryć równomiernie brązowym cukrem.
Piec w 425 przez 25 minut lub do końca. Ćwierć każdy plasterek; odstawić 2 do 3 minut lub do momentu, aż cukier zostanie ustawiony.