Boczek Z Czarnym Pieprzem I Brązowym Cukrem

Boczek Z Czarnym Pieprzem I Brązowym Cukrem
Boczek z czarnego pieprzu i brązowego cukru może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 12 i kosztuje 57 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, mocno brązowy cukier, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Mostek Richarda Blaisa z kolendrą, czarnym pieprzem i brązowym cukrem, Boczek Na Ostro-paprykowo-brązowo-bochenkowy-cukrowy Adobo, oraz Boczek Z Brązowym Cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż boczek w jednej warstwie na patelni brojlerów wyłożonej folią aluminiową. Na plastry boczku wcisnąć popękany czarny pieprz; przykryć równomiernie brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
RamięRamię
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2
Piec w 425 przez 25 minut lub do końca. Ćwierć każdy plasterek; odstawić 2 do 3 minut lub do momentu, aż cukier zostanie ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn