Boczek z brązowym cukrem-duszone Zielonki

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać boczek i brązowy cukier duszone Collard Greens spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka wstępnie umyte rozdarte zieleni collard, woda, mielony pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Boczek z brązowym cukrem-duszone Zielonki, Duszone warzywa z boczkiem, oraz Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Usuń boczek z patelni, zastrzegając kapiele na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Dodaj cebulę i czosnek do kapiących na patelni; gotować na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać pokruszony boczek, 2 szklanki wody i kolejne 4 składniki (przez pieprz). Stopniowo dodawaj zielenie. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub do miękkości.